ARV de Grift

Promotie

Beste roeivrienden,

Vrijdagmiddag  30 juni zijn de bestelde 120 kwartetspellen aangekomen in Apeldoorn. We gaan ze als de brandweer verdelen onder de 74 leden die 1 of meerdere spellen hebben besteld. Alle bestellers hebben inmiddels een mailtje ontvangen met betrekking tot de afhandeling, levering en betaling.

De 1e oplage van het roeikwartet kan gedrukt worden!roeikwartet s Meer dan 110 roeikwartetten zijn inmiddels besteld en dat betekent dat we klaar zijn voor productie. Iedereen die besteld heeft en/of anderen heeft aangemoedigd, van harte bedankt. We zijn enorm dankbaar voor het grote enthousiasme wat we hebben mogen ontvangen na de aankondiging en hopen dat jullie veel plezier zullen hebben van het kwartet. Daarnaast is dit natuurlijk weer een leuke bijdrage aan de bouw van het clubhuis. Alle beetjes helpen. Informatie over de betaling en de uitlevering volgt nog, maar dit goede nieuws wilden we alvast delen :) Je hoort zo snel mogelijk van ons.

Dit roeikwartet is ter lering en vermaak; het gaat over het roeimateriaal en de roeitechniek. Dus interessant voor elke roeier!

Je kan je roeikwartet bestellen (pre-order) voor €14,99!*

Volgende Verenigings activiteiten

Geen evenementen