Club van 100

ARV de Grift is in het rijke bezit van de Club van 100. Deze club van 100 is bedoeld voor iedereen die het roeien in Apeldoorn, en ARV de Grift in het bijzonder, een warm hart toedraagt. Het lidmaatschap van de Club van 100 staat open voor leden van ARV de Grift, oud-leden, bedrijven, sponsoren; kortom, iedereen kan lid worden.

De opzet is eenvoudig. Leden van de Club van 100 ondersteunen de vereniging door een financiële bijdrage. Deze bijdrage wordt gebruikt voor zaken of activiteiten die buiten de normale begroting vallen. Het bestuur van ARV de Grift organiseert jaarlijks een bijeenkomst voor leden van de Club van 100. Deze bijeenkomst wordt indien mogelijk gekoppeld aan een Griftactiviteit. Tijdens deze bijeenkomst nemen de leden van de Club van 100 besluiten over de besteding van de middelen, in overleg met de het bestuur van ARV de Grift. Zo hielp de Club van 100 o.a. met een startkapitaal voor een nieuwe C4* en de aanschaf van de botenwagen.

Elk lid van de “Club van 100” verklaart zich bereid elk jaar een bedrag van minimaal €100 te doneren. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. Na deze periode wordt het lidmaatschap stilzwijgend jaarlijks verlengd. Opzegging is, na 3 jaar, mogelijk via het bestuur.

Ben je nieuwsgierig ? Neem gerust contact op Jan Kranenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld de bedrijfsnaam van leden vermeld worden op de website van De Grift.

Wat krijg je ervoor?

  1. Een warm welkom met een welkomstdrankje tijdens bijeenkomsten van de Club van 100.
  1. Een naambordje op het Club van 100 bord (te onthullen in ons nieuwe Clubgebouw).
  2. Naamsvermelding, indien gewenst, op de Club van 100 pagina op de website van ARV de Grift.
  3. Een vermelding op onze website (dit geldt voor bedrijven).
  4. Een uitnodiging voor de vergaderingen van de Club van 100 waar de bestemming van de gelden wordt bepaald.
  5. Een account voor deze website met beperkte rechten, voor degene die geen lid zijn van De Grift, en akkoord gaan met de vermelding van hun NAW gegevens. Daarmee kun je o.a. bij de Griftiaan artikelen.

Inschrijven? Gewoon doen!

Lid worden van de Club van 100 ? Vul dan het inschrijfformulier in.

Files:
pdf-17 Aanmeldformulier Club van 100 2021 POPULAIR
Datum-17zaterdag 13 oktober 2018 21:49 File Size-17 157.95 KB Download-17 995 Download

ARV de Grift

De Apeldoornse Roeivereniging De Grift is een jonge vereniging, opgericht in 2007, die Apeldoorn een gezonde vorm van sport, het roeien, brengt. We hebben momenteel een kleine 100 leden en een goede vloot met voldoende boten voor alle leden. Uitbreiding van de vloot is nu niet het voornaamste doel, we richten ons vooral op verbetering van de kwaliteit van de vloot.

We hopen in de komende jaren qua ledental nog door flink te groeien. Die groei kunnen we echter alleen realiseren op een nieuwe locatie met een eigen accommodatie. Ons budget daarvoor is echter beperkt. De vereniging moet op financieel gebied roeien met de riemen die zij heeft.