Marathon-roeien

Marathonroeiers van ARV de Grift trainen vaak in verschillende ploegen. Sommigen doen één of twee keer per jaar aan een marathon mee, anderen proberen in elk geval zes marathons te roeien zodat ze een oorkonde ontvangen. De samenstelling van de teams wisselt dan ook sterk per marathon.

Aanmeldlink bij WhatsApp groep Marathonpool ARV de GriftOm de communicatie makkelijker te maken tussen alle Grift leden die wel een of meerdere marathons willen roeien, is er nu een WhatsApp groep in het leven geroepen: 'Marathonpool ARV de Grift'.

Via deze WhatsApp groep kunnen alle leden aangeven aan welke marathons ze graag mee willen doen en zo proberen ploegen samen te stellen. Ook als er van andere verenigingen verzoeken komen voor versterking van hun ploeg, zullen die oproepen in deze WhatsApp groep gedeeld worden.

Wil je dus op de hoogte blijven van de marathons waar ARV de Grift aan meedoet, meld je dan aan bij de WhatsApp groep. Dat kan met deze link of door de QR-code hieronder met je telefoon te scannen.

 

Volgende Marathons

Geen evenementen